Elektronikus pénztárcák

ELEKTRONIKUS PÉNZTÁRCÁK

Az elektronikus pénztárcák nem személyre szabottak, ezáltal sem fényképet, sem személyes adatokat nem tartalmaznak. Ezek a menetjegyek korlátlan ideig érvényesek és tetszés szerinti pénzösszegekkel tölthetőek az arra kijelölt árúsitó helyeken (a szabadkai Autóbusz állomás jegypénztárán, a ’’Sutrans’’ utazási irodájában, a vállalat ’’Tesla-telepi’’ és ’’zorkai’’ kirendeltségeiben), valamint egy új automata berendezés, a „VENDING’’ KÉSZÜLÉK segítségével. A már előzőleg feltöltött pénzösszeg visszaigénylése nem lehetséges.
 
 
 
 
Az új SuBus elektronikus pénztárcák a következő módon vásárolhatók meg:
 
  • látogasson el valamelyik kiárúsító helyünkhöz;
  • határozza meg az Önnek megfelelő pénzösszeget, melyet menetjegyére szeretne feltölteni;
  • a menetjegy kidolgozásának költsége az éppen aktuális árjegyzék fügvényében van meghatározva;
  • munkatársunk beprogramozza az Ön elektronikus pénztárcáját;
  • aktiváljuk menetjegyét a redszerben

 

ÚTMUTATÓ AZ ELEKTRONIKUS PÉNZTÁRCÁK HASZNÁLATÁHOZ

Az utazások alkalmával minden elektronikus pénztárcával kötelező a redszerbe való bejelentkezés, ami az  első ajtón való felszálláskor (az úgynevezett „ Check In“ művelet segítségével) történik. Ezáltal a rendszer levonja a menetjegyről a meghatározott vonalon lévő lehető legmagasabb viteldíj összegét, városi közlekedés esetén pedig a járművezetőnél megszabott viteldíj összegét. A középső illetve hátsó ajtók valamelyikén történő leszállás alkalmával, ugyancsak kötelező a redszerből való kijelentkezés (úgynevezett  „Check Out“ művelet), amikor is a rendszer visszatölti a menetjegyre a visszajáró összeget, ami a vonalon meghatározott legmagasabb viteldíj, illetve a valójában megtett útitáv díjszabásának különbsége, városi közlekedés esetén pedig a járművezetőnél megszabott díjszabás illetve a járművön kívül elővételben  megvásárolható jegyek díjszabásának különbsége. Maga a művelet pár lépésből  elvégezhető:
 
  1. Az első ajtón történő felszálláskor a menetjegyet az ELEKTRONIKUS ÉRZÉKELŐHÖZ kell illeszteni.
  2. berendezés ellenörzi a jegy hitelességét, illetve hogy rendelkezik-e az utazáshoz szükséges minimális pénzösszeggel.
  3. Amennyiben a menetjegy hiteles, illetve elegendő pénzösszeggel van ellátva, a berendezés hang- és zöld fényjelzés által értesíti a felhasználót a sikeres bejelentkezésről. Ön már utazhat is az új jegyével!

 

FONTOS TUDNIVALÓK:

Célunk hogy ösztönözzük utasainkat az új elektronikus megfizettetési rendszer, az előfizetéses menetjegyek,  illetve az elektronikus pénztárcák használatára, lecsökkentve ezáltal az autóbuszok várakozási idejét a megállóhelyeken, felgyorsítva és megkönnyítve az utasok fel- és leszállásának folyamatát, jobb utazási feltételeket teremtve ezáltal a  közösségi közlekedésben. Ennek érdekében bevezettünk egy új  jegykategóriát, mégpedig a járművezetőnél megvásárolható egyszeri utazásra szóló menetjegyet, mely jóval  drágább lesz az előfizetésben megvásárolható többi SuBus menetjegy díjszabásához viszonyítva. Amennyiben a kijelentkezés műveletét („Check Out“) leszállás alkalmával nem végzi el, a végállomáshoz érkezve a rendszer ezt automatikusan megteszi, levonva menetjegyéről a vonalon meghatározott lehető legmagasabb viteldíj összegét.

 

Овај wеб сајт користи колачиће.
Користимо колачиће за персонализацију садржаја и огласа, пружање функција друштвених медија и анализиранје саобраћаја. Више информација кликом на дугме "Прикажи детаље".