Personalizovane karte

Personalizovane karte 

Personalizovane smart kartice su pretplatne mesečne karte i povlašćene karte u koje su uneti podaci o vlasniku karte, sa fotografijom. Personalizovane mesečne karte u koje spadaju radničke, đačke i penzionerske mesečne karte, se dopunjavaju jednom mesečno i važe za neograničeni broj vožnji u toku meseca na naznačenoj relaciji. Povlašćene karte važe godinu dana, za neograničeni broj vožnji, na svim gradskim linijama.
 
 
 
Vašu SuBus karticu možete kupiti ili joj produžiti važnost na sledećim prodajnim mestima:
 
 
  RADNO VREME
PRODAJNO MESTO LOKACIJA RADNI DAN SUBOTA
1. Autobuska stanica Senćanski put br. 5 06:00-20:00 07:00-14:45
2. Turistička agencija Matka Vukovića br. 9 07:00-18:45 07:00-11:45
3. Teslino naselje Put partizanskih baza bb 09:00-16:45 -
4. Patria Maksima Gorkog br. 1 06:00-19:45 07:00-11:45
5. Palić Splitska Aleja br. 1 07:00-14:45 -
 
Ukoliko ste se odlučili da posedujete personalizovanu SuBus karticu, postupak izdavanja kartice je sledeći:
 
  • izaberite tip personalizovane kartice koju želite;
  • odlazite na jedno od prodajnih mesta Subotica-transa;
  • uz pomoć identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš, đačka knjižica), osoblju Subotica-transa dajete potrebne lične podatke;
  • fotografišete se na licu mesta ili skeniramo fotografiju;
  • cena izrade kartice se naplaćuje u skladu sa važećim cenovnikom;
  • osoblje Subotica-transa štampa Vašu personalizovanu karticu;
  • kartica se aktivira u sistemu.

 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU PERSONALIZOVANIH KARTICA

 

Sve kartice u sistemu, moraju se obavezno overiti prilikom ulaska u vozilo na ELEKTRONSKOM ČITAČU na prednjim vratima (takozvani „Check In“ postupak), kao i prilikom izlaska iz vozila na zadnjim ili srednjim vratima (takozvani „Check Out“ postupak). Proces overe kartice traje kraće od pola sekunde u nekoliko koraka: 
 
  1. Putnik po ulasku u vozilo, obavezno na prednja vrata, prilazi ELEKTRONSKOM ČITAČU (takozvanom „VALIDATORU“), i prislanja karticu na uređaj;
  2. Uređaj proverava ispravnost kartice;
  3. Ako je kartica ispravna, odnosno važi za tekući period, uređaj zvučnim signalom i zelenim, svetlosnim signalom na ekranu, obaveštava putnika o uspešnoj validaciji. I Vaše putovanje može da počne.
 
NAPOMENA: 
Nakon više od tri nepravilna korišćenja kartice (neodjavljivanja prilikom izlaska iz vozila) u toku jednog meseca, ona se blokira, a ponovna aktivacija kartice se vrši isključivo u prisustvu vlasnika kartice, na prodajnom šalteru Međumesne autobuske stanice Subotica, ulica Senćanski put 5.

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".